Послушайте ме и направете нещо, ако искате да промените бъдещето си.

...
Послушайте ме и направете нещо, ако искате да промените бъдещето си.
Коментари Харесай

Зло е, когато имаме етикет на сърцето и душата си – МОРГАН ФРИЙМАН

Послушайте ме и направете нещо, в случай че желаете да измененията бъдещето си. Бих желал, когато бях на младини, някой да беше ми споделил това, което ще кажа в този момент на вас.

Никога нещо не е било задоволително. На 80 години съм и считам, че не ми е останало още дълго време. Имам милиони долари в банковата си сметка, само че не мога да си купя най-важното – здравето, с цел да спася живота си. Имам прелестно семейство и милиони почитатели по целия свят, само че в този момент съм напълно самичък. Живях живота си по неверен метод и не желая това да се случи и на вас.

Парите сами по себе си не са зло. Това е единствено една хартия с планирана стойност, която ни разрешава да стигнем до други неща, които считаме за скъпи. Ако парите не са зло, кое е зло? 

Зло е, когато имаме етикет на сърцето и душата си, които заменяме за финансов триумф непременно.

Зло е неналичието на схващане, вманиячаването и моралната пристрастеност.

Зло е, когато се опитваме да купим благополучие единствено, с цел да признаем, че това е единствено една заблуда, която един ден ще изчезне.

Зло е бездушно обсесивно-компулсивно търсене на сандък, цялостен със злато, който не съществува.

Представете си, че имате безусловно всичко, а по-късно загубите всичко. Представете си, че сте съкрушени, нямате и една стотинка. Единственото решение за вас е да получите някакви пари от лотарията.

Кои сте вие в този момент? Къде са в този момент всички тези хора, които сте считали за другари, до момента в който сте имали пари?

Тези, които не са с вас поради парите, от дълго време несъмнено са ви напуснали, мислейки, че сте тесногръд гъз.

Можете да се измененията още през днешния ден, в случай че измененията вашата версия за триумфа. Можете да преобразувате вашите развалени усеща и връзки. Можете да простите на себе си и на тези, които са ви наранили. Можете да станете водач, който ще оказва помощ на другите.

Можете да изгладите вашите целите в живота. Можете да излекувате връзката си и да се отворите за мощна обич, повече в сравнение с сте мислели, че е допустимо. Можете да станете най-хубавите родители на света, само че не чакайте да сте на моите години. Винаги можете да спечелите още пари, само че в никакъв случай няма да можете да върнете времето.

Всички ще умрем един ден.

След което желаете да си спомнят за вас!?

Какво можете да извършите, или бихте създали, с цел да стане светът красиво място? Каква е задачата ви?

Всички умираме, само че единствено дребен брой от нас в действителност живеят. Можете да излезете от сянката на светлина. Сътворете огромни неща!

Инфо: http://chetilishte.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР